| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
monica2008 Membru

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 122 Localitate: Constanta
|
Trimis: 19/12/2008 23:21 Titlul subiectului: |
|
|
| Modulul de pedagogie este necesar celor care vor sa devina profesori.Nu este recunoscut de catre Spiru Haret niciun modul ,de la nicio alta facultate. Se poate face comasat si dupa licenta !La Constanta la secretariatul care se ocupa de acesta s-a explicat f. clar .E corect ca se mai poate face ,doar cu inscriere acum, in anul II(in III nu) cu recuperarea unei restante (pedagogie-sem.II) din anul I.
|
|
| Sus |
|
vlad lavinia adina Senior

Data inscrierii: 19/Ian/2008 Mesaje: 243 Localitate: tg mures
|
Trimis: 29/12/2008 13:45 Titlul subiectului: |
|
|
| buna .eu nu am dat deloc exam la modulul pedag.cand ma pot inscrie ,daca mai pot ,In anul 3 as mai putea sa ma inscriu si sa dau si restante? ms
|
|
| Sus |
|
ZMEU Junior

Data inscrierii: 17/Ian/2008 Mesaje: 86
|
Trimis: 30/12/2008 10:11 Titlul subiectului: |
|
|
| buna,am absolvit modulul pedagogic la o alta facultate pentru alta disciplina ,am facut cerere de echivalare si mi-a fost echivalate toate examenele spun cei de la centru teritorial desi initial au spus ca o sa-mi echivaleze doar o parte din examene,nu stiu ce sa cred,mai am de dat diferente sau nu / mai este cineva in aceasta situatie? pe avizierul facultatii am vazut ca mai sunt note echivalate la pedagogie anulI //////asvrea sa stiu cum s-a procedat in cazul dumneavoastra //multumesc/// la multi ani si buni.
|
|
| Sus |
|
brunetty Membru

Data inscrierii: 20/Feb/2008 Mesaje: 147 Localitate: GALATI
|
|
| Sus |
|
flory30 Nou venit

Data inscrierii: 05/Ian/2008 Mesaje: 27
|
|
| Sus |
|
athos Moderator

Data inscrierii: 06/Ian/2008 Mesaje: 3554 Localitate: Craiova
|
|
| Sus |
|
ddora Membru

Data inscrierii: 25/Oct/2008 Mesaje: 181 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 05/01/2009 16:52 Titlul subiectului: hi |
|
|
stiu ca pt modul se fac inscrieri separat ,cei din Bucuresti au facut inscrierea in sediul din Ioan Ghica,au platit modulul [50 euro an II ,ZI],au completat o cerere ,cu datele personale si merg la examen cu chitanta, dar aceasta trebuie inregistrata si la secretariatul facultatii [bd.Basarabiei].
toate acestea incepand cu data de 1 sept.2008.acum nu stiu daca se mai poate face inscrierea >suni la secretariatul centrului de care apartii!
sper ca te-am lamurit ,sau te-am bagat de tot in ceata!
_________________ PSIHOLOGIE AN III
|
|
| Sus |
|
prusu_ioly Moderator

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 9062 Localitate: Galati
|
Trimis: 05/01/2009 21:02 Titlul subiectului: |
|
|
| Astazi am fost la Centrul din Galati sa platesc a doua rata si am vazut cereri ptr. inscriere la Modul,anul trecut am aflat tarziu de el,nu eram nici hotarata sa ma inscriu-ei a trebuit sa mai fac un drum la casierie ptr. ca nu aveam bani si ptr. Modul(deci eu m-am inscris,azi se mai putea!;nu stiu de maine incolo daca vor mai primi cereri de inscriere) 20euro ptr. anul1+40 euro ptr. anul2.Altceva:coada mare la manuale,grupele/seriile la noi inca nu se afisasera,asa ca profit de ocazie sa-mi rog concitadinii daca mai ajung pe la C. T.sa posteze si ptr. mine(ma intereseaza cand /ora intra cei cu litera ,,S''-eu nu mai cunosc alti colegi cu care as putea lua legatura,spre regretul meu ...trebuie sa stiu ora la care intru la primul examen din cauza serviciului).Bineinteles urez tuturor colegilor un an bun,cu multe ,,succesuri''si bucurii!
|
|
| Sus |
|
brunetty Membru

|
Trimis: 05/01/2009 22:36 Titlul subiectului: |
|
|
| prusu_ioly a scris: |
| Astazi am fost la Centrul din Galati sa platesc a doua rata si am vazut cereri ptr. inscriere la Modul,anul trecut am aflat tarziu de el,nu eram nici hotarata sa ma inscriu-ei a trebuit sa mai fac un drum la casierie ptr. ca nu aveam bani si ptr. Modul(deci eu m-am inscris,azi se mai putea!;nu stiu de maine incolo daca vor mai primi cereri de inscriere) 20euro ptr. anul1+40 euro ptr. anul2.Altceva:coada mare la manuale,grupele/seriile la noi inca nu se afisasera,asa ca profit de ocazie sa-mi rog concitadinii daca mai ajung pe la C. T.sa posteze si ptr. mine(ma intereseaza cand /ora intra cei cu litera ,,S''-eu nu mai cunosc alti colegi cu care as putea lua legatura,spre regretul meu ...trebuie sa stiu ora la care intru la primul examen din cauza serviciului).Bineinteles urez tuturor colegilor un an bun,cu multe ,,succesuri''si bucurii! |
Pe sit-ul oficial ,la Galati primul examen este pe data de 10.01.2009.Prima serie intra la ora 10.Eu sunt la litera B(intram de obicei cam in a treia serie),dar atunci cand lucram ma duceam mult mai devreme de a incepe examenul ,vorbeam cu d-na ANA si intram in prima serie.Te va intelege si pe tine,incearca.MULTA BAFTA!
|
|
| Sus |
|
ileana857 Nou venit

Data inscrierii: 26/Dec/2008 Mesaje: 17
|
Trimis: 05/01/2009 23:26 Titlul subiectului: DPPD |
|
|
| care sunt avantajele DPPD?
|
|
| Sus |
|
prusu_ioly Moderator

|
Trimis: 06/01/2009 07:56 Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc mult Brunetty!(-poate o sa ne cunoastem?).Spor la invatat si Doamne ajuta! Modulul ajuta ptr. cei ce lucreaza/vor sa lucreze in invatamant(eu nu am legatura cu asa ceva,dar cum nu se stie niciodata cred ca nici nu strica sa-l faci-eu nu ma puteam hotara sa ma inscriu ptr. ca nici la ora actuala nu stiu (dar sper!) daca formele FR si ID vor fi acreditate...) In fine, nadajduiesc sa fi luat decizia corecta!
|
|
| Sus |
|
ellla222 Nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: 06/01/2009 10:45 Titlul subiectului: |
|
|
| mie mi s-a aprobat echivalarea modulului pedagogic pe care l-am urmat la alta facultate si mi-au spus sa stau linistita pana in sem 2 cand se dau examenele diferenta.Ce nu stiu este daca trebuie sa facem practica .
|
|
| Sus |
|
brunetty Membru

|
Trimis: 06/01/2009 12:48 Titlul subiectului: |
|
|
| prusu_ioly a scris: |
| Multumesc mult Brunetty!(-poate o sa ne cunoastem?).Spor la invatat si Doamne ajuta! Modulul ajuta ptr. cei ce lucreaza/vor sa lucreze in invatamant(eu nu am legatura cu asa ceva,dar cum nu se stie niciodata cred ca nici nu strica sa-l faci-eu nu ma puteam hotara sa ma inscriu ptr. ca nici la ora actuala nu stiu (dar sper!) daca formele FR si ID vor fi acreditate...) In fine, nadajduiesc sa fi luat decizia corecta! |
Astazi am aflat neoficial ca data de examen nu ar mai cea pe care o stim,cica ar fi intervenit unele mici modificari.Nu stiu sigur, dar ca sa nu te duc in eroare ar fi bine sa ne mai interesam .
Am un nr de tel al d-rei secretare,poate ai mai mult noroc sI dai de dansa.Eu sun de dimineata si e ocupat.IATA NR.0724167705
|
|
| Sus |
|
vlad lavinia adina Senior

Data inscrierii: 19/Ian/2008 Mesaje: 243 Localitate: tg mures
|
Trimis: 08/01/2009 15:15 Titlul subiectului: |
|
|
| buna,am si eu o rugaminte are cineva testele si rasp de anul trecut la modulul pedagogic.as avea si eu nevoie de ele .ms.daca puteti sa ma ajutati si pe mine................ms mult
|
|
| Sus |
|
prusu_ioly Moderator

|
Trimis: 08/01/2009 17:19 Titlul subiectului: |
|
|
| Ptr. Brunetty:ieri,pe la ora 16,00,am fost la C.T.-Gl -era afisat /modifcata data ex. ptr. neuropsihiatrie dar ptr. cei de la Psihopedagogie ce tin de Brasov,nu ptr. noi, ce apartinem de Bucuresti! Azi,in sfarsit am aflat cand intra grupa mea,dupa ce m-am stresat atat,acum ar trebui sa ma dedic ,,studiului intens/,,sa ingras porcul in ajun'',cum s-ar spune...Asa ca spor la invatat!
|
|
| Sus |
|
ZMEU Junior

Data inscrierii: 17/Ian/2008 Mesaje: 86
|
Trimis: 12/01/2009 19:14 Titlul subiectului: |
|
|
| ellla222 a scris: |
| mie mi s-a aprobat echivalarea modulului pedagogic pe care l-am urmat la alta facultate si mi-au spus sa stau linistita pana in sem 2 cand se dau examenele diferenta.Ce nu stiu este daca trebuie sa facem practica . |
buna, sunt si eu in aceeasi situatie,stii care sunt diferentele care trebuie date ?
|
|
| Sus |
|
chrystall Junior

Data inscrierii: 09/Ian/2008 Mesaje: 71 Localitate: Baia Mare
|
Trimis: 18/01/2009 18:43 Titlul subiectului: |
|
|
| nu are nimeni grilele?
|
|
| Sus |
|
athos Moderator

|
|
| Sus |
|
blueyeshellen Nou venit

Data inscrierii: 11/Ian/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: 18/01/2009 22:29 Titlul subiectului: |
|
|
| Se mai poate face pedagogie in anul II doar daca dadeai in sesiunea de restante(toamna 2008), examenul la Pedagogie ca restanta si asa puteai fc si in anul II. Eu asa am facut.
|
|
| Sus |
|
nicoletacazacu Nou venit

Data inscrierii: 07/Feb/2008 Mesaje: 2 Localitate: Ramnicu Valcea
|
|
| Sus |
|
ungureanu laura Senior

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 220
|
Trimis: 06/02/2009 23:03 Titlul subiectului: |
|
|
blueyeshellen, din ce localitate eşti? Observ că diferă organizarea examenelor de la un centru la altul.
Eu m-am înscris la modul în anul II, dar nu am dat încă restanţa din anul I. Am înţeles că o voi da în sem II. La voi s-a dat restanţa din anul I?
|
|
| Sus |
|
laryiuliana Moderator Cafenea

Data inscrierii: 11/Ian/2008 Mesaje: 12222
|
Trimis: 07/02/2009 14:46 Titlul subiectului: |
|
|
| si eu m-am inscris din anul 2 la modul.Am si eu restanta pe anul 1,sem 2 la pedagogie.Restantele nu se dau in aprilie?
|
|
| Sus |
|
ungureanu laura Senior

|
Trimis: 15/02/2009 17:01 Titlul subiectului: |
|
|
| laryiuliana, aşa ştiam şi eu, dar intrasem în panică. Acum m-am liniştit. Succes la aşa-zisa restanţă.
|
|
| Sus |
|
DANIELA COMAN Nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 8 Localitate: DEVA
|
|
| Sus |
|
DANIELA COMAN Nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 8 Localitate: DEVA
|
|
| Sus |
|
Tisha Senior

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 303 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 28/02/2009 12:06 Titlul subiectului: Instruire asistata pe calculator |
|
|
Salutare tuturor!
Am o nelamurire legata de disciplina instruire asistata pe calculator. Pe site-ul facultatii din Ploiesti scrie ca aceasta face parte din disciplinele modulului de psihopedagogie si se plateste ca orice disciplina din modul, 20 de EURO.
In ce an de studiu se da examen la aceasta materie? In lista cu examenele anului II nu apare.
O zi buna sa aveti!
_________________ Tisha
|
|
| Sus |
|
gabriela.g Live Forum

Data inscrierii: 13/Dec/2007 Mesaje: 453
|
Trimis: 28/02/2009 12:36 Titlul subiectului: |
|
|
| Tisha, eu ştiu că se face în anul III, I.A.C (instr. asist. pe calc.), dar nu ştiu dacă face parte ca disciplină din modul psihop.
|
|
| Sus |
|
Tisha Senior

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 303 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 28/02/2009 12:44 Titlul subiectului: |
|
|
| Da, ai dreptate, am cautat acum in lista cu programarile pentru anul III. Multumesc frumos! O zi minunata sa aveti!
_________________ Tisha
|
|
| Sus |
|
EDITH_EDITH Live Forum

Data inscrierii: 16/Ian/2008 Mesaje: 2293
|
|
| Sus |
|
ungureanu laura Senior

|
Trimis: 07/04/2009 20:29 Titlul subiectului: |
|
|
| Dragilor, dar nu se mai pregăteşte nimeni pentru examenul restanţă din anul I sem II ? Ştiam că suntem mai mulţi în această situaţie. Am rămas singură? Aţi rezolvat restanţa?
|
|
| Sus |
|
ungureanu laura Senior

|
Trimis: 07/04/2009 20:54 Titlul subiectului: |
|
|
Athos, ştiu că e vacanţă, dar am o mare rugăminte. Am găsit o grilă care ne-ar ajuta pe cei care avem restanţă la ped an I, sem II, în topicul de la pedagogie în arhivă. La pag 2 era un răspuns al tău pentru Catalina chi, în data de 14.01,2009.
Dacă ai putea să postezi aici acea grilă (adresa de unde să o ia colegii) nu ar fi rău. Ţi-am fi recunoscători.
|
|
| Sus |
|
athos Moderator

|
|
| Sus |
|
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici