Pagina de start a forumului  FORUMUL STUDENTILOR UNIVERSITATII SPIRU HARET
Autentificare Inregistrare FAQ Membri Cautare Pagina de start a forumului  FORUMUL STUDENTILOR UNIVERSITATII SPIRU HARET

componente it
Modulul psiho-pedagogic
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului FORUMUL STUDENTILOR UNIVERSITATII SPIRU HARET » Anul II (PSIHOLOGIE)
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
monica2008
Membru
Membru

Data inscrierii: 04/Ian/2008

MesajTrimis: 19/12/2008 23:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Modulul de pedagogie este necesar celor care vor sa devina profesori.Nu este recunoscut de catre Spiru Haret niciun modul ,de la nicio alta facultate. Se poate face comasat si dupa licenta !La Constanta la secretariatul care se ocupa de acesta s-a explicat f. clar .E corect ca se mai poate face ,doar cu inscriere acum, in anul II(in III nu) cu recuperarea unei restante (pedagogie-sem.II) din anul I.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vlad lavinia adina
Senior
Senior

Data inscrierii: 19/Ian/2008

MesajTrimis: 29/12/2008 13:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

buna .eu nu am dat deloc exam la modulul pedag.cand ma pot inscrie ,daca mai pot ,In anul 3 as mai putea sa ma inscriu si sa dau si restante? ms

Sus
ZMEU
Junior
Junior

Data inscrierii: 17/Ian/2008

MesajTrimis: 30/12/2008 10:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

buna,am absolvit modulul pedagogic la o alta facultate pentru alta disciplina ,am facut cerere de echivalare si mi-a fost echivalate toate examenele spun cei de la centru teritorial desi initial au spus ca o sa-mi echivaleze doar o parte din examene,nu stiu ce sa cred,mai am de dat diferente sau nu / mai este cineva in aceasta situatie? pe avizierul facultatii am vazut ca mai sunt note echivalate la pedagogie anulI //////asvrea sa stiu cum s-a procedat in cazul dumneavoastra //multumesc/// la multi ani si buni.

Sus
brunetty
Membru
Membru

Data inscrierii: 20/Feb/2008

MesajTrimis: 01/01/2009 13:20    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clover:

Sus
flory30
Nou venit
Nou venit

Data inscrierii: 05/Ian/2008

MesajTrimis: 04/01/2009 23:58    Titlul subiectului: buna Raspunde cu citat (quote)

buna ! am venit si eu cam tarziu....dar....
ce mai stitit despre modulul -pedagogie...pt cei care nu lau dat in anul I?
cand se fac inscrierile/? sunt anul II.
ATHOS ??????????????? :'-(

Sus
athos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/Ian/2008

MesajTrimis: 05/01/2009 00:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...nu prea sunt in tema, nu fac modulul, dar cand platesti rata a doua intreaba la secretariatul tau, care sunt pasii de urmat !
PS.: sa ai bani in plus si pentru modul ! :-P

Sus
ddora
Membru
Membru

Data inscrierii: 25/Oct/2008

MesajTrimis: 05/01/2009 16:52    Titlul subiectului: hi Raspunde cu citat (quote)

stiu ca pt modul se fac inscrieri separat ,cei din Bucuresti au facut inscrierea in sediul din Ioan Ghica,au platit modulul [50 euro an II ,ZI],au completat o cerere ,cu datele personale si merg la examen cu chitanta, dar aceasta trebuie inregistrata si la secretariatul facultatii [bd.Basarabiei].
toate acestea incepand cu data de 1 sept.2008.acum nu stiu daca se mai poate face inscrierea >suni la secretariatul centrului de care apartii!
sper ca te-am lamurit ,sau te-am bagat de tot in ceata!

prusu_ioly
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: 05/01/2009 21:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Astazi am fost la Centrul din Galati sa platesc a doua rata si am vazut cereri ptr. inscriere la Modul,anul trecut am aflat tarziu de el,nu eram nici hotarata sa ma inscriu-ei a trebuit sa mai fac un drum la casierie ptr. ca nu aveam bani si ptr. Modul(deci eu m-am inscris,azi se mai putea!;nu stiu de maine incolo daca vor mai primi cereri de inscriere) 20euro ptr. anul1+40 euro ptr. anul2.Altceva:coada mare la manuale,grupele/seriile la noi inca nu se afisasera,asa ca profit de ocazie sa-mi rog concitadinii daca mai ajung pe la C. T.sa posteze si ptr. mine(ma intereseaza cand /ora intra cei cu litera ,,S''-eu nu mai cunosc alti colegi cu care as putea lua legatura,spre regretul meu ...trebuie sa stiu ora la care intru la primul examen din cauza serviciului).Bineinteles urez tuturor colegilor un an bun,cu multe ,,succesuri''si bucurii!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
brunetty
Membru
Membru

MesajTrimis: 05/01/2009 22:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

prusu_ioly a scris:
Astazi am fost la Centrul din Galati sa platesc a doua rata si am vazut cereri ptr. inscriere la Modul,anul trecut am aflat tarziu de el,nu eram nici hotarata sa ma inscriu-ei a trebuit sa mai fac un drum la casierie ptr. ca nu aveam bani si ptr. Modul(deci eu m-am inscris,azi se mai putea!;nu stiu de maine incolo daca vor mai primi cereri de inscriere) 20euro ptr. anul1+40 euro ptr. anul2.Altceva:coada mare la manuale,grupele/seriile la noi inca nu se afisasera,asa ca profit de ocazie sa-mi rog concitadinii daca mai ajung pe la C. T.sa posteze si ptr. mine(ma intereseaza cand /ora intra cei cu litera ,,S''-eu nu mai cunosc alti colegi cu care as putea lua legatura,spre regretul meu ...trebuie sa stiu ora la care intru la primul examen din cauza serviciului).Bineinteles urez tuturor colegilor un an bun,cu multe ,,succesuri''si bucurii!

Pe sit-ul oficial ,la Galati primul examen este pe data de 10.01.2009.Prima serie intra la ora 10.Eu sunt la litera B(intram de obicei cam in a treia serie),dar atunci cand lucram ma duceam mult mai devreme de a incepe examenul ,vorbeam cu d-na ANA si intram in prima serie.Te va intelege si pe tine,incearca.MULTA BAFTA!

Sus
ileana857
Nou venit
Nou venit

Data inscrierii: 26/Dec/2008

MesajTrimis: 05/01/2009 23:26    Titlul subiectului: DPPD Raspunde cu citat (quote)

care sunt avantajele DPPD?

Sus
prusu_ioly
Moderator
Moderator

MesajTrimis: 06/01/2009 07:56    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc mult Brunetty!(-poate o sa ne cunoastem?).Spor la invatat si Doamne ajuta! Modulul ajuta ptr. cei ce lucreaza/vor sa lucreze in invatamant(eu nu am legatura cu asa ceva,dar cum nu se stie niciodata cred ca nici nu strica sa-l faci-eu nu ma puteam hotara sa ma inscriu ptr. ca nici la ora actuala nu stiu (dar sper!) daca formele FR si ID vor fi acreditate...) In fine, nadajduiesc sa fi luat decizia corecta!

Sus
ellla222
Nou venit
Nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2009

MesajTrimis: 06/01/2009 10:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mie mi s-a aprobat echivalarea modulului pedagogic pe care l-am urmat la alta facultate si mi-au spus sa stau linistita pana in sem 2 cand se dau examenele diferenta.Ce nu stiu este daca trebuie sa facem practica .

Sus
brunetty
Membru
Membru

MesajTrimis: 06/01/2009 12:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

prusu_ioly a scris:
Multumesc mult Brunetty!(-poate o sa ne cunoastem?).Spor la invatat si Doamne ajuta! Modulul ajuta ptr. cei ce lucreaza/vor sa lucreze in invatamant(eu nu am legatura cu asa ceva,dar cum nu se stie niciodata cred ca nici nu strica sa-l faci-eu nu ma puteam hotara sa ma inscriu ptr. ca nici la ora actuala nu stiu (dar sper!) daca formele FR si ID vor fi acreditate...) In fine, nadajduiesc sa fi luat decizia corecta!

Astazi am aflat neoficial ca data de examen nu ar mai cea pe care o stim,cica ar fi intervenit unele mici modificari.Nu stiu sigur, dar ca sa nu te duc in eroare ar fi bine sa ne mai interesam .
Am un nr de tel al d-rei secretare,poate ai mai mult noroc sI dai de dansa.Eu sun de dimineata si e ocupat.IATA NR.0724167705

Sus
vlad lavinia adina
Senior
Senior

Data inscrierii: 19/Ian/2008

MesajTrimis: 08/01/2009 15:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

buna,am si eu o rugaminte are cineva testele si rasp de anul trecut la modulul pedagogic.as avea si eu nevoie de ele .ms.daca puteti sa ma ajutati si pe mine................ms mult

Sus
prusu_ioly
Moderator
Moderator

MesajTrimis: 08/01/2009 17:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ptr. Brunetty:ieri,pe la ora 16,00,am fost la C.T.-Gl -era afisat /modifcata data ex. ptr. neuropsihiatrie dar ptr. cei de la Psihopedagogie ce tin de Brasov,nu ptr. noi, ce apartinem de Bucuresti! Azi,in sfarsit am aflat cand intra grupa mea,dupa ce m-am stresat atat,acum ar trebui sa ma dedic ,,studiului intens/,,sa ingras porcul in ajun'',cum s-ar spune...Asa ca spor la invatat!

Sus
ZMEU
Junior
Junior

Data inscrierii: 17/Ian/2008

MesajTrimis: 12/01/2009 19:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ellla222 a scris:
mie mi s-a aprobat echivalarea modulului pedagogic pe care l-am urmat la alta facultate si mi-au spus sa stau linistita pana in sem 2 cand se dau examenele diferenta.Ce nu stiu este daca trebuie sa facem practica .
buna, sunt si eu in aceeasi situatie,stii care sunt diferentele care trebuie date ?

Sus
chrystall
Junior
Junior

Data inscrierii: 09/Ian/2008

MesajTrimis: 18/01/2009 18:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu are nimeni grilele?

Sus
athos
Moderator
Moderator

MesajTrimis: 18/01/2009 19:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Grilele sunt in topicul Pedagogie ! aici sunt discutii generale despre modul !

Sus
blueyeshellen
Nou venit
Nou venit

Data inscrierii: 11/Ian/2009

MesajTrimis: 18/01/2009 22:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se mai poate face pedagogie in anul II doar daca dadeai in sesiunea de restante(toamna 2008), examenul la Pedagogie ca restanta si asa puteai fc si in anul II. Eu asa am facut.

Sus
nicoletacazacu
Nou venit
Nou venit

Data inscrierii: 07/Feb/2008

MesajTrimis: 06/02/2009 20:45    Titlul subiectului: caiet de practica si portofoliu Raspunde cu citat (quote)

Am inteles ca in anul III pentru a finaliza modulul trebuie sa prezentam un caiet de practica si un portofoliu.Ce trebuie sa contina?Cum trebuie sa arate?
Multumesc anticipat! :wavecry: :clap2:

Sus
ungureanu laura
Senior
Senior

MesajTrimis: 06/02/2009 23:03    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

blueyeshellen, din ce localitate eşti? Observ că diferă organizarea examenelor de la un centru la altul.
Eu m-am înscris la modul în anul II, dar nu am dat încă restanţa din anul I. Am înţeles că o voi da în sem II. La voi s-a dat restanţa din anul I?

Sus
laryiuliana
Moderator Cafenea
Moderator Cafenea

Data inscrierii: 11/Ian/2008

MesajTrimis: 07/02/2009 14:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu m-am inscris din anul 2 la modul.Am si eu restanta pe anul 1,sem 2 la pedagogie.Restantele nu se dau in aprilie?

Sus
ungureanu laura
Senior
Senior

MesajTrimis: 15/02/2009 17:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

laryiuliana, aşa ştiam şi eu, dar intrasem în panică. Acum m-am liniştit. Succes la aşa-zisa restanţă.

Sus
DANIELA COMAN
Nou venit
Nou venit

MesajTrimis: 17/02/2009 23:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut tuturor, si bine v-am gasit! :-P
Are cineva testul ptr examenul de pedagogie? Va rog daca-l aveti, sa mi=l dati si mie. Multumesc anticipat :-P

DANIELA COMAN
Nou venit
Nou venit

MesajTrimis: 17/02/2009 23:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc ATHOS, acum am citit postarea ta despre grila pedag. Pupici :o)

Tisha
Senior
Senior

MesajTrimis: 28/02/2009 12:06    Titlul subiectului: Instruire asistata pe calculator Raspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor!

Am o nelamurire legata de disciplina instruire asistata pe calculator. Pe site-ul facultatii din Ploiesti scrie ca aceasta face parte din disciplinele modulului de psihopedagogie si se plateste ca orice disciplina din modul, 20 de EURO.
In ce an de studiu se da examen la aceasta materie? In lista cu examenele anului II nu apare.

O zi buna sa aveti!

gabriela.g
Live Forum
Live Forum

Data inscrierii: 13/Dec/2007

MesajTrimis: 28/02/2009 12:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tisha, eu ştiu că se face în anul III, I.A.C (instr. asist. pe calc.), dar nu ştiu dacă face parte ca disciplină din modul psihop.

Sus
Tisha
Senior
Senior

MesajTrimis: 28/02/2009 12:44    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, ai dreptate, am cautat acum in lista cu programarile pentru anul III. Multumesc frumos! O zi minunata sa aveti!

EDITH_EDITH
Live Forum
Live Forum

Data inscrierii: 16/Ian/2008

MesajTrimis: 06/03/2009 16:59    Titlul subiectului: examene Raspunde cu citat (quote)

colegii nostri mai mari,cei care sunt acum anul III,nu vor mai preda portofoliul,caci va fi prima generatie care va sustine examenul tip grila :clap: sa speram ca asa va fi si la noi :thumbsup:

ungureanu laura
Senior
Senior

MesajTrimis: 07/04/2009 20:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dragilor, dar nu se mai pregăteşte nimeni pentru examenul restanţă din anul I sem II ? Ştiam că suntem mai mulţi în această situaţie. Am rămas singură? Aţi rezolvat restanţa?

Sus
ungureanu laura
Senior
Senior

MesajTrimis: 07/04/2009 20:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Athos, ştiu că e vacanţă, dar am o mare rugăminte. Am găsit o grilă care ne-ar ajuta pe cei care avem restanţă la ped an I, sem II, în topicul de la pedagogie în arhivă. La pag 2 era un răspuns al tău pentru Catalina chi, în data de 14.01,2009.
Dacă ai putea să postezi aici acea grilă (adresa de unde să o ia colegii) nu ar fi rău. Ţi-am fi recunoscători.

Sus
athos
Moderator
Moderator

MesajTrimis: 08/04/2009 00:24    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:yes: :thumbsup:
athos a scris:
catalina chi a scris:
Buna!...are cineva grilele de anul1 sem.2,rog f frumos,eu m-am inscris in anul 2 pt modul si am restanta .Multumesc anticipat si bafta tuturor!

Grila+pedagogie+anul+I+sem+II+2007-2008.doc

Urmareste discutiile in arhiva si vezi rezolvarea ei !

Succes la examen ! :-)

Sus
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 19/05/2013 06:12    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului FORUMUL STUDENTILOR UNIVERSITATII SPIRU HARET » Anul II (PSIHOLOGIE) Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 2 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

"Alegeti Forumul ca pagina de start ."
!
ClickLink.ro Anunturi gratuite - Roportal

Recomandam
Felicitari Deosebite Portal Games Spiruharet-vn Spirtul de Iarna Sarbatori Pascale
"Forumul Studentilor Universitatii Spiru Haret"http://www.spiruharet-vn.myforum.ro/. Nu este in nici un mod afiliat cu "UNIVERSITATEA SPIRU HARET" sau cu oricare dintre filialele sau sucursalele acesteia. Orice referinta la "Universitatea Spiru Haret" este facuta în scopuri exemplificative si necomerciale. Mesajele publicate aici apartin exclusiv celor care le-au exprimat si nu implica responsabilitatea detinatorilor acestui site sau a Universitatii Spiru Haret Toate drepturile rezervate © 2006 © 2000